Değerli 8. Sınıf velilerimiz,

LGS başvurunuzu yaptıktan sonra onaylatmak için 29 Mart 2024 Cuma gününe kadar mutlaka okula gelmeniz gerekmektedir.

Şbt

Ara

Öğretmenlerimizin veli görüşme günü ve saatleri aşağıdaki resimde bulunmaktadır. Görüşmek istediginiz öğretmenimizi sınıf rehber ogretmeniniz aracılığıyla önceden bilgilendirmeyi unutmayınız.

Eyl

Hazırbulunuşluk Uygulaması 23-24 Eylül tarihlerinde EBA platformu üzerinden uygulanacaktır. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Haz

2023 YILI İLKÖĞRETYİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI (İOKBS) BAŞVURULARI ALINMAYA BAŞLANDI

May

Sınavlara katılım mecburidir. Mazeretli olanlar rapor belirtmediği takdirde telafi sınavlarına alınmayacaklardır! Telafi sınavları sınavdan bir sonraki hafta yapılacaktır. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

May

Sevgili 8.sınıf öğrencilerimiz 2023 LGS Hazırlık Notlarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Başarılar dileriz.

May

Okul Aile Birliği 01 Ocak - 28 Nisan 2023 tarihleri arası Gelir-Gider Bilançosu.

May

3 Mayıs Çarşamba günü 9:00-18:00 saatleri arasında Maltepe Kaymaklığı önünde kan bağışında bulunabilirsiniz.

Şbt

Okul Aile Birliğimizin konteyner alımında kullanılmak üzere  şartlı bağış alabileceğine dair karar alınmıştır. Gönüllü hayırsever velilerimizin afet bölgesindeki vatandaşlarımıza desteklerini bekliyor ve tüm velilerimize şimdiden teşekkür ediyoruz.

Esenkekent Ortaokulu Okul Aile Birliği Halkbank Maltepe Şubesi

İBAN: TR75 0001 2009 7920 0016 0002 82