Ekm

1 Ocak 2021 - 1 Ekim 2021 arası Okul Aile Birliği gelir-gider bilançosu aşağıdaki resimde gösterilmiştir.

Ekm

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 1. dönem 1.sınav tarihleri resimde gösterilmiştir. Sınavlara girmek zorunludur. Giremeyen öğrenciler rapor bildirmek zorundadır. Mazeret sınavları ertesi hafta yapılacaktır. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Tüm velilerimiz davetlidir.

Eyl

11 Eylül Cumartesi ve 12 Eylül Pazar günleri belirtilen saatlerde uygunlanmak üzere EBA platformundan hazırbulunuşluk sınavı gönderilecektir. Öğrenciler çalışmalar kısmından sınavı görebileceklerdir.

Tabloda belirtilen saatlerde sınavlar başlayacak ve bitecektir. Tüm öğrencilerin sınava katılmaları gerekmektedir. Öğrencilermize başarılar dileriz.

Eyl

Ders programına aşağıdaki bağlantıyı tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Tem

LGS tercih döneminde rehber öğretmenimiz İnci Cansu SEÇGİN tarafından EBA canlı ders tanımlı tercih danışmanlığı yapılacaktır. EBA'dan canlı dersleri takip etmeyi unutmayınız.

Haz

Değerli öğrencilerimiz aşağıda belirtilen telafi eğitimlerine katılım için okula gelerek dilekçe vermeniz gerekmektedir.

Haz

*Yüzyüze eğitimi seçen öğrenciler için;

5 VE 8.SINIFLAR PAZARTESİ-SALI OKULDA OLUP

5.SINIFLAR 1.KATTA  7.SINIFLARDA

8.SINIFLAR KENDİ SINIFLARINDA EĞİTİM GÖRECEKLER.

6.VE 7. SINIFLAR İSE PERŞEMBE VE CUMA GÜNLERİ OKULDA OLUP

6. SINIFLAR 1.KATTA  7.SINIFLARDA

7.SINIFLAR  GİRİŞTE 8. SINIFLARIN SINIFINDA  EĞİTİM GÖRECEKLER.

May

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Müdürlüğü'nün yaptığı basın açıklamasına göre, velisi olduğunuz öğrencinizin 2. Dönem notunun nasıl belirleneceğine dair çeşitli alternatifler sunulmuştur. Buna göre;

1. 1. Sınav notu olduğu gibi karnesine yansıtılabilir.
  2. Sınav notunun yükseltmek için yeniden sınava girebilirler.
  3. 1.dönem karne notunun aynısını 2.dönem karne notu olarak kullanabilirler.

Velilerimizin tercih ettiği durumu bildiren dilekçeyi 26 Mayıs 2021 tarihine kadar okul müdürlüğümüze getirmeleri ya da 740685@meb.k12.tr adresine göndermeleri gerekmektedir. Tercih belirtilmediği takdirde, 2.dönem notları geçerli olacaktır. Dilekçe örneği aşağıdaki bağlantıda sunulmuştur.

Okulumuz öğretmeni Seval Kozan Dolu tarafından velilerimize yönelik düzenlenen Masal Atölyesi ile ilgili detaylı bilgiler aşağıdaki resimde yer almaktadır. Tüm velilerimiz davetlidir.

Kas

LÖSEV Halkla İlişkiler Sorumlusu Şerife Merkit Kiremitçi ve Pendik Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi'nde görevli Dahiliye Uzmanı Duygu Okçu Avunduk canlı yayın konuğumuz olacaklardır. Rehber Öğretmenimiz Zuhal Akıntı Bingöl moderatörlüğünde gerçekleştirilecek canlı yayınımıza tüm velilerimiz davetlidir. Katılım bağlantısı sınıf öğretmenleri tarafından paylaşılacaktır.

Tarih: 04.11.2020
Saat : 20:15