Şbt

Okul Aile Birliğimizin konteyner alımında kullanılmak üzere  şartlı bağış alabileceğine dair karar alınmıştır. Gönüllü hayırsever velilerimizin afet bölgesindeki vatandaşlarımıza desteklerini bekliyor ve tüm velilerimize şimdiden teşekkür ediyoruz.

Esenkekent Ortaokulu Okul Aile Birliği Halkbank Maltepe Şubesi

İBAN: TR75 0001 2009 7920 0016 0002 82

Okul Aile Birliği 2022 Yılı Yıl Sonu Gelir-Gider Bilançosu

Ekm

Okulumuz Okul Aile Birliğinin Olağan Genel Kurul Toplantı Öncesi Hazırlamış Olduğu Bilanço Dökümü

Ekm

Tüm velilerimiz davetli olup katılımınızı rica ederiz.

Tem

Sevgili 8.sınıf öğrencilerimiz ve değerli velileri aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ortaöğretime geçiş tercih ve yerleştirme işlemleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

Haz

Okul Aile Birliği 01 Ocak 2022 - 17 Haziran 2022 tarihleri arası Bilanço Durumu...

May

Sınavlara katılım mecburidir. Mazeretli olanlar rapor belirtmediği takdirde telafi sınavlarına alınmayacaklardır! Telafi sınavları sınavdan bir sonraki hafta yapılacaktır. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Nis

2022 Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) Başvuru Koşulları

Mrt

Mrt

1 Ocak 2022 - 28 Mart 2022 arası Okul Aile Birliği gelir-gider bilançosu aşağıdaki resimde gösterilmiştir.

Ara

Sınavlara katılım mecburidir. Mazeretli olanlar rapor belirttiği takdirde telafi sınavına gireceklerdir. Telafi sınavları sınavdan bir sonraki hafta yapılacaktır. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Kas

İstanbul Bilim Olimpiyatları Yarışması son başvuru tarihi 5 Kasım 2021.

Katılmak isteyen öğrenciler;

• Matematik alanı için Matematik öğretmenleri ile
  • Bilgisayar alanı için Bilişim Teknolojileri öğretmeni ile iletişim kurmalıdır.

Kas

Rehber öğretmenlerimiz İnci Cansu Seçgin ve Zeliha Türksever Cesur moderatörlüğünde Psikolog Buse Şimşek tarafından verilecek olan "Ailede Pozitif Disiplin" temalı sunuma bütün velilerimiz davetlidir.