Mrt

Çocuklar İçin Trafik Eğitimi projesi kapsamında Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Eğiticisi tarafından okulumuzda trafik eğitimi verildi.

Mrt

Okulumuzda 7. ve 8. sınıflarımız arasında münazara yarışması yapıldı. Katılan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında öğrencilerimizle video izledik.

Kas

Öğrencilerimizle Öğretmenler Günümüzü kutladık. Programda emeği geçen öğretmenlerimize ve bütün öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Öğrencimiz Ferhat Hakan Çağlar 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Minikler ve Yıldızlar Judo Turnuvasında bronz madalya kazandı. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Kas

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde başlatılan "Nerede Kalmıştık" Eğitim Seferberliği Projesinin tanıtım toplantısı Maltepe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Asuman Büber tarafından okulumuz spor salonu-konferans salonunda yapıldı.

Kas

Okullar arası ödüllü atık pil toplama yarışması 30 Nisan'a kadar devam ediyor. Ödüller ise şöyle;

Kas

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında ağaçlandırma ve ormanlarımız konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla öğrencilerimizle video izledik.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programımız

Kas

Hızla gelişen teknoloji ile birlikte dijital oyunlar, gündelik hayatımızın vazgeçilmezi haline gelmiştir. Sayısı her geçen gün hızla artan dijital oyunlarda içerik, verdiği mesaj ve oyun zevki gibi konularda belirli standartlar bulunmamaktadır. İçeriği uygun veya uygun olmayan oyunlar; olumlu veya olumsuz mesaj veren oyunlar gibi birçok algı yönetimi yapan oyun piyasaya sürülebilmektedir. Endüstrinin devamlı büyüyen yapısı, oyunların ticari sömürü aracı olarak da kullanımına zemin hazırlamaya başlamıştır.

Kas

Video oyunları, piyasaya sürüldüğü andan itibaren hayatımızda popüler bir eğlence biçimi olarak yer edinmiştir. Hatta kimi insanlar video oyunları oynayarak neredeyse günün büyük kısmını geçirebilmektedir. Yaygın kullanımı nedeniyle, bilim adamları video oyunlarının insanların beynini ve davranışlarını nasıl etkilediğini araştırmışlardır. Video oyunlarının insan beynine ve dolaylı yoldan insan psikolojisine nasıl etki ettiğini bilmek önemlidir.

Kas

Atatürk'ü anmak için panolarımız süsleniyor.

Cumhuriyet Bayramı için coşkuyla sınıflarımızı süsledik.

Cumhuriyetimizin 98.yılını coşkuyla kutladık.